VONROC Marsili 2000W terrasverwarmer review

  • Vermogen
  • Oppervlakte
  • Veiligheid
  • Gebruiksgemak
  • Transporteerbaar
  • Weersbestendig
  • Prijs kwaliteit
3.1/5Overall Score

De VONROC Marsili 2000W terrasverwarmer levert directe en effectieve warmte binnen één seconde, ideaal voor kleine overdekte buitenruimtes zoals veranda's. Dankzij de 'lowglare' lamp geniet je van warmte zonder intens licht. De bediening is gebruiksvriendelijk met een meegeleverde afstandsbediening, en de robuuste aluminium behuizing zorgt voor duurzaamheid. Geschikt voor ruimtes van 10 tot 12 m² en is stof- en spatwaterdicht (IP55). 

Specs
  • Wattage: 2000 W
  • Oppervlakte: 10m2
  • Type brandstof: Elektriciteit
  • Aantal standen: 2
  • Afstandbediening: Ja
Pros
  • Verschillende standen in warmte
  • Direct warm
  • Afstandsbediening
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Cons
  • Niet water dicht
  • Kleine oppervlakte

VONROC Marsili 2000W terrasverwarmer review

Voor velen van ons vormen koele avonden een rem op het buitenplezier. Maar dankzij de VONROC Marsili 2000W terrasverwarmer kunnen we de knusse sfeer nu ook op koudere dagen behouden. de redactie heeft dit toestel goed op de proef gesteld, en hier is wat we ervan vonden.

Hoe is de VONROC Marsili 2000W in gebruik?

Het eerste dat opviel aan de VONROC Marsili was de onmiddellijke warmte. Binnen één seconde voel je de warmte al, waardoor je niet lang hoeft te wachten om de chill te verdrijven. De ‘lowglare’ lamp is een bonus voor degenen onder ons die genieten van de warmte, maar niet van het intense licht dat sommige terrasverwarmers uitstralen. Een duidelijke LED-statusindicator maakt het gemakkelijk om te weten op welk warmteniveau het apparaat is ingesteld. Hoewel dit toestel qua wattage wat llager ligt dan enkele duurdere toestellen zul je dit niet merken op een nazomeravond. Wordt het toch wat kouder, dan kan dit een verschil gaan maken.

De meegeleverde afstandsbediening maakt bediening gemakkelijk en handig, zodat je niet hoeft op te staan om het apparaat in te schakelen of van stand te veranderen. Bovendien is de aluminium behuizing niet alleen stijlvol in zijn matzwarte of zilveren kleur, maar voelt het ook stevig en duurzaam aan.

Voor wie is de VONROC Marsili 2000W terrasverwarmer geschikt?

De VONROC Marsili is voornamelijk bedoeld voor overdekte buitenruimtes, zoals veranda’s of overkappingen. Dankzij de meegeleverde, hoekverstelbare ophangbeugel is het eenvoudig om de verwarmer te positioneren, of dat nu aan een wand of plafond is. Het is perfect voor mensen die graag een terrasverwarmer willen om sporadisch te gebruiken op frisse avonden. Mensen die het toestel fervent willen gebruiken op koude avonden kiezen misschien beter voor een iets zwaarder toestel.

Het bereik van deze verwarmer is niet indrukwekkend, en verwarmt ruimtes van 10 tot 12 m². Heb je een middelgroot of groot terras met verschillende zitruimtes, dan heb je nood aan een extra toestel. Zorg er ook wel steeds voor dat deze beschut hangt, want met de IP55-rating is deze wel bestand tegen spatwater, maar niet tegen regen.

Biedt de VONROC Marsili 2000W terrasverwarmer waar voor zijn geld?

Het eenvoudige antwoord is ja. De VONROC Marsili biedt een goede balans tussen prijs en prestatie. Met zijn robuuste constructie, snelle opwarmtijd, en efficiënte ‘lowglare’ lamp, krijg je waar voor je geld. Het lichtniveau is aangenaam, en de warmte is consistent en gericht, waardoor je precies krijgt wat je nodig hebt van een terrasverwarmer.

Het enige kleine nadeel dat ik kon vinden, was dat sommige gebruikers ook aangeven, is dat het lichtniveau misschien nog steeds te helder kan zijn, ondanks het ‘lowglare’ ontwerp. Maar gezien het totaalpakket en de prijs, is de VONROC Marsili een sterke keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare terrasverwarmer.

Tips voor toekomstige terrasverwarmer kopers

Heb je ook graag een gezellige avond op het terras wanneer het wat frisser wordt buiten? Bekijk dan hier ons artikel over de top 10 beste terrasverwarmers voor dit najaar. Hierin krijg je een overzicht van de beste terrasverwarmers en heaters binnen elk segment.

VONROC Marsili 2000W zwart

★★★★★
79,95  Op voorraad
as of 31/01/2024 17:56

Kenmerken

Merk VONROC GARDEN
Type terrasverwarmer Standaard heater
Model PH502AC
Vermogen 2000 W
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Product lengte 75 cm
Product breedte 20 cm
Product hoogte 18 cm
Verpakkingsinhoud 1x Heater – 2000W | 1x Afstandsbediening | 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur)
Met afstandsbediening Ja
Verrijdbaar Nee
Hoogte instelbaar Nee
Aantal warmtestanden 2
Brandstof Elektriciteit
CE markering Zichtbaar
Diameter 0 cm
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Gewicht 3.18 kg
IP waarde IP55
Kantelbaar Ja
Met verlichting Nee
Montageplaats Wand
Plaatsing terrasverwarmer Hangend
Snoerlengte 2 m
Verpakking breedte 200 mm
Verpakking hoogte 200 mm
Verpakking lengte 760 mm
Verwarmingsbereik 12

Standaard heater | Met afstandsbediening Incl. afstandsbediening | 2000 W

Deel dit artikel:
TuinierTips
TuinierTips

Maak kennis met Tom, onze vertrouwde tuinman, groene duim en redacteur bij TuinierTips.
Met jarenlange ervaring en een passie voor de natuur, tuinieren en alles wat groeit en bloeit, is Tom de deskundige bron waarop je kunt vertrouwen. Zijn diepgaande kennis en betrokkenheid bij het klimaat en de natuur zorgen ervoor dat zijn advies altijd betrouwbaar en up-to-date is.
Of je nu hulp nodig hebt bij het onderhouden van je tuin of inspiratie zoekt voor nieuwe projecten, Tom staat altijd klaar om je te begeleiden. Met zijn expertise en betrokkenheid zorgt hij ervoor dat je met vertrouwen en succes kunt tuinieren.

Articles: 30

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *